Pelajar SPM 2001

SMK AGAMA WATANIAH, ALOR KELADI, JERTEH, TERENGGANU

5 IBNU KHALDUN

 

1. MOHD HILMI B SEMAN
2. MOHD NOORHADI B ABAS
3. MOHD RAHIMIN B RAHIM
4. MOHD SHAMSUL B MOHD SIDEK – Finance Exucutives : Module Tech Sdn Bhd
5. MUHAMMAD ZUL AZRI B RAMLEY
6. WAN MOHD HELMI B WAN HANAFI – GURU AKAUN DI SMK SULTAN AHMAD SHAH, CAMERON HIGHLANDS
7. ATIKAH BT PE RAMLI
8. CHE NOORKHIDATUL AIDA BT CHE MD. NOOR
9. HAFIZAH BT SHAFIE
10. MANNIWASSALWA BT KASSIM
11. MISLAIHA BT A GHANI – Pensyarah Bahasa Inggeris di Kolej Teknologi Bestari
12. NOR HAMIEZAH BT IBRAHIM
13. NOR HASNIZA HANIM BT ABDUL WAHAB
14. NORA BT MAT KILA
15. NORHASIKEM BT JUSOH
16. NORHAYATI BT MAT ALI
17. NORIHA BT HUSIN
18. NORIZAM BT MOHD YUSOF
19. NURUL DALILA BT MD. NOORU SHAMSUDDIN
20. NURUL FATHIAH BT MAZUKI
21. ROSMAWATI BT NASIR
22. SAKINAH BT HUSAIN
23. SITI AZURA BT AHMAD
24. SITI NAJIHAH BT MOHD ZAID
25. SITI ZALIHAR BT DAUD
26. WAN ZAIMAH BT WAN SEMAN
27. ZURAIDA BT MAT NAWI

  1. wan mohd helmi

    salam ckg..
    apa khabar ckg?sy bekas pljr ckg mse smkawa spm 2001..ingt lg x?dah lme sy try cr ckg sejak ckg brtukar ke klate..baru hr ni sy dpt jmpe laman ckg..itu pon sy dpt dr pnceramah dr jpn pahang..sy skrg dok kursus orientasi perakaunan di Green park hotel, temerloh..mse cramah td dia bg tau laman web cg narzuki..sy trbayang mungkin cg..alhamdulilllah btol2 jangkaan sy tepat..sy sngt gmbira dpt cntact cg..sy skrg jd cg akaun gak..hrp dpt cg dpt mmbantu dlm meningkatkan lg tknik p&p sy..cg kn idola sy mse blaja dl..huhu..

  2. Salam,

    Cg baik2 saja, ya cg masih ingat lagi. Masa kursus tu dengar baik2, dapatkan seberapa banyak input, cuba berbincang dan dapatkan seberapa banyak maklumat terutamanya daripada rakan2 guru yang lebih senior dan berpengalaman serta belajar daripada mereka.

    InsyaAllah Cg akan sentiasa Online, kalau ada apa2 bolehlah kita sama2 berbincang dan bertukar2 pendapat dan pandangan. Kalau boleh hantarkan satu set lengkap soalan Percubaan Negeri Pahang nanti untuk Cg kumpul dan kongsikan kepada rakan2 guru yang lain.

  3. wan mohd helmi

    terima kasih cg..
    sy msih memerlukan bimbingan drpd cg..dl sbg anak murid tp skrg sbg cg plk..huhu..jasa cg x dpt saya balas..hnya allah yg dapat membalas smua jasa cg..insyallah sy akan anta set percubaan pahang ko ckg..

  4. Sama2 kita bertukar2 pendapat, pandangan, bahan dan sebagainya demi untuk kebaikan kita bersama serta anak didik sekalian. Terlebih dahulu Cg ucapkan terima kasih di atas kesudian tersebut.

  5. Mohd Shamsul bin Mohd Sidek

    Assalamualaikum cikgu,
    saya salah seorang student cikgu di smka wataniah dulu.satu kelas je ngan helmi tu. die yg bgtau pasal website cikgu ni. saya bersyukur sgt dapat bertemu balik dgn cikgu akaun saya. Saya rasa bertuah sgt dapat belajar dgn cikgu dulu. Saya ingin mengucapkan berbanyak terima kasih yg tdk terhingga kepada cikgu. Saya sekarang bekerja sebagai Account Executive di syarikat swasta di KL. Cikgu memang terbaik…..

  6. assalamualaikum cg.. kalau diikut kan cikgu..saya malu bebenarlah untuk memberi komen di sini bila mengingatkan sejarah silam akaun saya..hehehe.syamsul dan helmi begitu jauh bagus mereka berbanding dengan sy nih..tapi guru tetap guru..segala jerit perih cg narzuki mengajar sy dulu yang sememang nye amat lemah bermain dengan nombor-nombor dan akaun akan tetap sy ingat sampai ke akhir hayat. makanya begitu tebal muka sy untuk memberi komen di sini. bila difikirkan semula..sy menerima kenyataan bahawa otak sy lebih kepada bahasa dan seni.nombor adalah musuh sy..hehehe..(nak congak nombor sa pun x boleh cg…teruk nya sy nih..) tapi sy percaya jika sy latihan sy cukup dulu..mungkin ia akan membantu…tapi almaklumlah cg..sy nih malas(adik2 semua jgn lah tiru yer).. sekarang pon sy menjadi pensyarah bahasa inggeris di kolej teknologi bestari.disini sy ingin memohon maaf kpd cg atas segala salah n silap sy.jadi sy harap dengan adanyer website ini akan mengeratkan lagi hubungan sesama kita. insyaAllah.
    -MISLAIHA A.GHANI
    SPM 2001
    SMKAW

  7. Waalaikumussalam,

    TAHNIAH !!! Cg ucapkan diatas kejayaan anda berdua. Semoga kalian akan terus berjaya dan cemerlang dalam bidang kerjaya masing2.

    Cg rasa amat gembira kerana dapat berhubung kembali dengan anda semua, diharapkan akan lebih ramai lagi akan menghubungi Cg di sini, jadi sebar2kan kepada rakan2 yang lain supaya berkunjung ke Blog Cg Narzuki Online. Cg menanti kedatangan anda semua.

  8. akum cikgu..chat ke skrg?1st of all sye nak ucapkan berbanyak terima kasih pde cikgu krn memberi tnjuk ajar yang betul,skrg sy sudah memiliki syrkt sendiri dan 3 anak syarikat.insyallah,klau tak ede pape sy ingin skali berjumpa dgn setiap guru yang pernah mendidik saya.saya harap hajat saya tercapai sblm saya berhijrah ke U.S.

    wassalam..

  9. Waalaikumussalam,

    TAHNIAH Cg ucapkan, di atas pencapaian kerjaya yang cukup memberangsangkan. Kalau boleh ceritakan sedikit tentang pencapaian sekarang, jenis perniagaan dan sebagainya serta tujuan berhijrah ke US. Semoga dengan cerita2 tersebut dapat membuka minda dan merangsang minat anak2 didik Cg yang lain dalam mempelajari Prinsip Perakaunan.

    Cg doakan semoga anda terus berjaya dalam kerjaya dan dipermudahkan segala urusan kehidupan di dunia dan juga di akhirat. InsyaAllah.

    # Ops, lupa tanya nama sebenarnya ?
    # Kalau kelapangan masa boleh email Cg. narzuki@gmail.com

  10. untuk pengetahuan cg sy menjalankan perniagaan monavie iaitu sejenis supliment untuk semua peringkat umur.dimana kandungan produk ini adalah dari 19 jenis buah-buahan,pengeluaran produk 1million/1week.ia dikilangkan di brazil.saya pasarkan produk ini di china,us,singapore dan yang terbaru ialah malaysia.stakat ini ,alhamdulilah anak syarikat saya yang terbaru(3) telah dibuka di singapore.

  11. Tahniah sekali lagi Cg ucapkan, pencapaian Toopaz (nama sebenar ?) sungguh memBANGGAkan Cg.

  12. salam..

    cikgu..
    kenal saya lagi??
    saya pun macam mislaiha jugak segan ar nak cakap sal akaun ni….tapi anyway cikgu memang the best..saya suka je time kelas akaun just saya sendiri je yang malas wat revision..cikgu ngaja kat kelate ke? seronoknye dapat contact semula cg…harap2 dapat berkumpul lagi…

  13. salam.

    InsyaAllah masih kenal kalau jumpa. Apa2pun Cg ucapkan terima kasih kerana masih ingat dan sudi melawat Cg disini. Cg balik kelantan pada tahun 2002.

    Itu semua kisah dulu, apa nak disegankan……. camna sekarang ?

    # Kalau ada adakah perjumpaan tu, jangan lupa jemput Cg sekali.

  14. cg,
    saya buat master economics…habis dah..sekarang belum keje lagi..sedang mncari la ni..doakan saya dapat kerja yang diidamkan ye cikgu…
    ##of course kami jemput cikgu….kalu ada perjumpaan cuma sekarang masing2 sibuk..xda time yang seswai lagi

  15. Ok, Cg doakan agar sakinah dan rakan2 yang lain juga mendapat apa yang diidamkan, InsyaAllah.

    # ok, ataupun kita jumpa aje di FB.

  16. assalamualaikum cikgu..sya azura pelajar 5 ibn khladun thn 2001 sama kelas jer dgn miss,kinah,meso ngan helmi..saya bru jer dpt tahu pasal blog cikgu ni..pertamanya saya nak ckpkan cikgu mmg idola saya masa spm dulu…subjek akaun adalah salah satu subjek yg saya minati…alhamdulillah berkat dari ajaran cikgu saya dapt keputusan yg baik akaun..terima kasih atas segalanya cikgu..sekarang saya mengajar di johor mengajar subjek matematik…nanati kalau kami uat reunion kami akan bg tau cikgu..keep in touch ek cikgu..

  17. Waalaikumussalam,

    Terima kasih aje lah kerana menjadikan Cg sebagai idola. Semoga Azura menjadi guru yang berdedikasi, cemerlang serta turut menjadi idola anak2 didik sekalian.

  18. Assalamualaikum wbt..
    Rindu zaman sekolah dl.. bile bersama pelajar pg2 dlm kelas sblm pnp bmula teringat kenangan d SMKAWA.. btw, sy skrg kaunselor d SMK Paris, Sabah.. da masuk thn ke4 d cni.. xdpt pindah lg.. tlg doakan sy.. huhu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Content Protected Using Blog Protector Plugin By: Make Money.