Pelajar SPM 2004

SMK DATO’ MAHMUD PADUKA RAJA (2) TANAH MERAH KELANTAN

SENARAI PELAJAR PRINSIP PERAKAUNAN TAHUN 2004

TINGKATAN 5 TITANIUM

1 KHAIRUL ANWAR B CHE HASIM
2 MOHD HAFIZ HUZAIMIE B GULAM RALSOOL
3 MOHD KHAIRUL EZUAN B SAARI
4 MOHD REDZUAN B MAT ZAIN
5 MUHD NOOR PAIJOR B MUSTAPHA
6 AZWANY BT LOT – ACCA
7 CHE NAZDLIA BT CHE NASIR
8 MAS HANIM SULAIHA BT ZAIN
9 NADIA BT MAZLAN
10 NOOR AZIRA BT MOHD NAWI – POLITEKNIK –
11 NORMANILA BT CHE KAMARUZAMAN
12 NUR ASHIRAF BT KAMARUDIN – Diploma Perakaunan – Pembantu Akauntan (Lord of Saberkat)
13 NUR HASIMAH BT MD NASIR
14 NURUL HAFIZA BT MOHD NASIR
15 NURUL NADIAH BT RAZALI
16 ROSLINA BT CHE KOB
17 SITI AISHAH BT ISMAIL – UMS DIPLOMA PERAKAUNAN
18 SITI NANISAH BT YUSUF
19 WAN NORIDAYU BT AZIZ
20 ZAILA ATIENIE BT ARIFFIN
21 ZARIZA BT MOHAMED

  1. Salam cikgu,xde ker gambar bdk 5 cr tahun 2004

  2. Yusie,

    Minta maaf, gambar tersebut tidak ada dalam simpanan Cg. Sekarang ini Yusie sedang buat apa (belajar / kerja) ? dan di mana ?

  3. salam cg..masih mengajar di sek dato mahmud lagi ke.hehee..

  4. Salam,

    Cg masih di SMK Dato’ Mahmud Paduka Raja (2).

  5. Peluang melanjutkan pengajian dalam program Diploma In Risk Management(berkaitan perisikan & penyiasatan dalam pentadbiran) atau Diploma In Information Technology di Kolej Putra Intelek. (Azhar 017-3242451)

  6. salam cikgu…bleh tak nk mintak no hp cikgu..nnt senang nk contact..sbb sy skarg jarang online..nnt mggu dpn sy nk g sek dato mahmud..leh sy jumpa cikgu..tu pun kalo cikgu tak keberatan nk bagi..hehehhe

  7. Nadiah,

    Ok, kita jumpa di sekolah nanti. bila sampai call Cg.
    No Tel. Cg masih sama dari dulu lagi…. nombornya Cg dah hantar ke email Nadiah.

  8. salam cikgu..lama xdengar kabar..xsangka plak cikgu buat web ni..sy br saje tgk..sy nak no contact cikgu sbb yg ari 2 sy dh hilang..selamat berpuasa..

  9. Salam,
    Ya, dah lama tak dengar cerita Ashiraf, no tel nanti cg bagi melalui FB. Nampaknya anak didik Cg dah jadi Account Asistant, Tahniah Cg ucapkan. Semoga terus cemerlang dalam kejaya pula. Selamat berpuasa.

  10. yela dah keje dah pun..alhamdulillah..
    time kasih kerana mendoakan sy..teringat plak kwn2 st kelaz dulu n cg.. bile boleh jupe cg lg sy pun keje kat KL ni blik pun kejap2 je..time raya jela boleh cuti lama ckit.. arap2 bole jupe ngan kwn2 kelaz dulu n cg..

  11. Allhamdulillah, shiraf contact le kawan2 tu … kemudian datang ke rumah cikgu raya nanti.

  12. salam cg….wan ni masa kelas dulu…..cg chat ko loni?

  13. cg,saya ada add dah facebook sekarang nih…cuma cg apporoved deh…lama x dgr khabar…..

  14. As Salam Wan,
    Cg sihat2 aja… nanti kita berhubung melalui FB saja.

  15. Assalamualaikum cikgu…sihat ker?

  16. Mohd Redzuan.. waalaikumussalam.

    Alhamdulillah, sihat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Content Protected Using Blog Protector Plugin By: Make Money.