HAPPY BIRTHDAY

10 OKTOBER 2009

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sempena Hari Kelahiran pemilik Cg Narzuki Online, pada hari ini akan diedarkan kepada semua rakan guru dan para pelajar sekalian

Koleksi Trial 2009 Cg Narzuki Online

(Sila Klik Untuk Muat Turun)

Semoga sumbangan ikhlas ini dapat dimanafaat sepenuhnya bagi menyediakan diri anak pelajar dalam menghadapi peperiksaan pada 1 Disember 2009 nanti.

~ SEMOGA BERJAYA ~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Posted on October 10, 2009, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 33 Comments.

  1. Saya berminat untuk mendapatkan koleksi soalan percubaan prinsip perakaunan SPM tahun 2009 ( Jillid 1 dan Jilid 2 ).
    terima kasih.

  2. Pn, Yong,

    Sila Klik pada :
    Koleksi Trial 2009 Cg Narzuki Online
    untuk muat turun.

  3. saya amat berbangga dgn cg Narzuki.. ia amat membantu saya.. terima kasih byk!!

  4. Moga panjang umur & dimurahkan rezeki.
    Saya dah download. Nak buat sumbangan tapi tak tau macamana. Boleh maklumkan kaedah nak buat sumbangan.

  5. Maimunah Mustaffa

    Salam Narzuki..
    Saya Maimunah, dulu sama-sama di KPLI 1 kat MPT. U dengan Rahim je jejaka yang ada kat dalam kelas kita… Selamat Hari Lahir, moga murah rezeki, panjang umur, bahagia n sihat selalu. Tlg hantar soalan-soalan P.Perakaunan kat saya boleh tak? Anakanda saya nak ambik SPM tahun ni. tq..

  6. kamaruddin ramli

    salam, moga anda dan keluarga sentiasa dirahmati Allah S.W.T.

  7. Salam Narzuki
    Ingat saya lagi tak. Macam Maimunah, sama-sama buat KPLI di MPT. Saya tak lagi mengajar Prinsip Akaun, dah tukar option he..he kalau tidak boleh juga guna website ni sebagai rujukan. Nampak post Maimunah tadi… salam Mai, sihat sekarang? Selamat Hari Lahir buat Narzuki. Keep up the good work.

  8. assalamualaikum…
    tahniah!!!saya bangga dengan usaha ikhlas cikgu yang dah banyak bantu insan lain…moga usaha cikgu dapat diikuti ramai supaya islam kembali gemilang.insyaallah…syukran jazilan.

  9. Cg Maimunah dan Cg Ruzita,

    Selamat Hari Raya,
    Alhamdulillah, kita diketemukan kembali setelah tamat KPLI di MPT pada tahun 1994. Semoga silaturahim antara kita dan rakan2 sekelas yang lain akan dapat diteruskan melalui blog ini. InsyaAllah.

    Koleksi Trial 2009 Cg Narzuki Online boleh dimuat turun dengan klik diatas sana ataupun klik DISINI. Semoga anakda Cg Mai beroleh kejayaan yang cemerlang.

  10. Cg Kamaruddin dan princess,

    Waalaikumussalam, terima kasih atas sokongan anda, semoga kita semua dirahmati Allah S.W.T. dalam apa jua kerja yang kita lakukan. InsyaAllah.

  11. tahiah kepada cikgu narzuki atas usaha ini n happy birthday…
    semoga panjang umur dan hidup sentiasa diberkati

  12. Selamat Hari Jadi kepada saudaraku Cikgu Narzuki. Semoga Allah tambahkan kebahagiaan dan melapangkan rezeki. Juga doa saya, semoga Allah sentiasa memberkati kehidupan cikgu dan ahli keluarga.

  13. Salam… Happy belated birthday… rupanya cgu narzuki sama bintang dengan saya… ‘LIBRA’… :) … moga dirahmati sentiasa olehnya… usaha murni cikgu amat saya hargai dan banyak membantu saya selama ini… terima kasih tak terhingga… saya link kan juga daripada blog saya.. harapan cgu izinkan… tqvm

  14. Sifu2b dan Cgu Sila,

    Semoga Allah sentiasa memberkati kehidupan kita semua, dikurniakan kesihatan untuk kita terus beribadat, dimurahkan rezeki serta dipermudahkan segala urusan kita di dunia dan di akhirat. Amin.

  15. cikgu cm ne nk dapatkn solan percubaab prinsip akaun 2009???plizzzz…ajrkan….huhuhu

  16. Sila Klik pada “Koleksi Trial 2009 Cg Narzuki Online” dalam post diatas.

  17. Happy belated birthday Cikgu!!:) Thx for Koleksi Trial…

  18. Happy belated birthday! Semuga Allah membantu cikgu dalam setiap usaha murni cikgu. Amin

  19. Elaine Sky & Hjh Salina,

    Terima kasih atas sokongan anda.

  20. Thank you very much!!!!!!!

  21. Happy belated birthday !!!

  22. Selamat Hari Lahir kepada cikgu Narzuki, semoga Allah SWT memberikan anda keberkatan dan kebahagiaan hidup di dunia dan di akhirat. Teruskan memberi sumbangan yang amat bermakna kepada peningkatan dan kemajuan mata pelajaran Prinsip Perakaunan.

  23. Sir, why isn’t there any papers from Selangor or Wilayah Persekutuan KL? I’ve googled it and i found zero results. I appreciate all the paper that you’ve uploaded but i’m just curios why WP papers are so difficult to be found..

    Once again, a huge thank you for all the papers that you uploaded. its very helpful for me & my mates. thanks :)

  24. Yaya,

    Setahu Cg, Selangor dan WP KL tidak menyediakan soalan percubaan yang selaras peringkat negeri, masing2 buat soalan sendiri di peringkat sekolah, kecuali Kuala Selangor diselaraskan soalan percubaan peringkat PPD.

  25. Cikgu!!!!!! ur da best laa!!!!!! thank u sooooo much for ur koleksi trial!!!!

  26. Siti Juliana Jabarullah

    Salam Cikgu..

    Happy Birthday…
    Tq Saya dah dapatkan soalan koleksi daripada cikgu…
    Moga sentiasa diberkati atas usaha cikgu ini.. Amin..

  27. cikgu saya dapat A2 dalam trial saya tetapi saya masih tidak pasti .Apa harus saya buat untuk memantapkan lagi akaun saya ?

  28. slamat hari lahir moga dimurahkan rezki.amin.soan trial 2009 beserta dgn skema jawapan ke?

  29. cikgu, saya nak semua. (jilid 1 dan 2)
    e-mail: dev_016@hotmail.com…terima kasih cikgu!

  30. Terima kasih semua,

    Untuk muat turun, sila klik saja pada “Koleksi Trial 2009 Cg Narzuki Online” dalam post diatas.

  31. terima kasih cikgu!

  32. Hello teacher Narzuki,
    i would like to have the answers sheet for the trial papers.
    where can i get it?

  33. saya sgt minat bidang perakaunan ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Content Protected Using Blog Protector Plugin By: Make Money.