DRAF JADUAL PEPERIKSAAN SPM 2016

HARI 7 : 

0800 – 0915 : PRINSIP PERAKAUNAN 1

1000 – 1230 : PRINSIP PERAKAUNAN 2

0200 – 0430 : BAHASA ARAB

[DM]388[/DM]

Posted on January 20, 2016, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. Assalammualaikum cikgu

    Saya sekadar ingin memberikan pandangan. Blog cikgu ni memamg bagus sebab banyak maklumat dan perkongsian didalamnya.Saya selalu mengunjungi blog cikgu ni.. Cuma apabila klik pada tajuk perbincangan tertentu…semua perbincangan dipaparkan sejak dari mula ianya dimulakan contohnya yang dah lebih 5 tahun pun ada. Saya cadangkan kalau boleh dilakukanlah supaya perbincangan yang dah lama lama tu diarkibkan supaya tidak tetapi masih boleh dibuka bila kita pilih untuk paparkannya. Paparan perbincangan yang kelihatan samada tahun semasa sahaja atau tahun semasa dan tahun sebelumnya sahaja jadi senang sikit nak mengikuti perbincangan tu. Maafle kalau menyusahkan cikgu pula… saya sekadar memberikan idea sahaja dan kalau pengunjung lain boleh memberikan respond samada sesuai atau tidak. Sekian sahaja, terima kasih

  2. Jamalul, waalaikumussalam.

    Terima kasih atas pandangan yang diberikan dan saya sangat2 hargainya. Jika berkaitan isu2 / bahan2 semasa perkara tersebut tidak timbul.

    Manakala bagi perbincangan topik2 dalam sukatan, saya sengaja paparkan semua dari awal.. kerana apa yang dibincangkan masih boleh digunakan dalam memahani topik tersebut. Serta dapat mengelakkan bincang perkara yang sama berulang kali. Lagipun pelawat2 yang datang tidak ramai yang mengajukan soalan.. sebaliknya ingin membaca persoalan dan perbincangan yang sedia ada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

wp-puzzle.com logo

Content Protected Using Blog Protector Plugin By: Make Money.