JADUAL WAKTU PEPERIKSAAN SPM 2010

PEPERIKSAAN PRINSIP PERAKAUNAN 2010
TARIKH : 09 DISEMBER 2010 (KHAMIS)
KERTAS 1 – 11.15 pg HINGGA 12.30 tgh
KERTAS 2 – 02.00 ptg HINGGA 04.30 ptg

Muat Turun Jadual Waktu SPM 2010


Posted on May 11, 2010, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 11 Comments.

  1. Cikgu, saya merupakan guru prinsip akaun ting 5 yang baru dan memerlukan pertolongan dan bimbingan. Harap dapat menghubungi cikgu melalui email atau akaun facebook. Tq.

  2. Boleh hubungi saya melalui email [email protected] ataupun FB pada bila2 masa.

  3. Nampaknya kertas Akaun macam biasa…antara last paper. Satu perkongsian untuk pastikan pelajar berjaya…. guru akaun kena korbankan sedikit cuti untuk mereka. Ini petua saya… Bayangkanlah pelajar tamat sekolah awal nov kemudian disember baru exam…..ramai yang terlupa….

  4. sy student form 6..dulu waktu spm ade amik akaun jugak..nak drop.pengetua x bagi..rase akaun susah sgt..awal2 taun je blh buat..kecewe jugak lar..tp x pe lah..mgkin bukan rezki sy…

  5. as’kum
    sy merupakan guru akaun tingkatan 4. adakah cikgu narzuki mempunyai tips yg boleh dikongsi utk membantu pelajar menyiapkan kerja kursus. maksud sy dr segi perisian ape yg mudah utk digunakan supaya pelajar dpt menyiapkan dlm tempoh ms yg ditetapkan

  6. Pada pandangan saya, tujuan PBS bagi memastikan pelajar betul2 memahami dan menguasai kemahiran2 tersebut. Jadi pastikan penguasaan secara manual diutamakan, setelah disemak oleh guru dan berpuas hati baru diminta pelajar siapkan secara bertaip komputer secara berperingkat2. Dan bagi membantu pelajar, cikgu sediakan borang2, dokumen2 dan format jurnal, buku tunai, lejar, penyata kewangan awal2 – pelajar hanya isi butir2 yang berkaitan sahaja dan terus boleh cetak. Tumpuan kita kepada kemahiran pelajar menyediakan satu set akaun lengkap perniagaan. Pastikan pelajar mematuhi JADUAL PELAKSANAAN PROJEK yang disediakan oleh LPM bagi memastikan pelajar siap dalam tempoh yang ditetapkan.

  7. salam cikgu…knpe sy tgk kt internet yg waktu akaun 2 disember?????

  8. Rina,

    Sila muat turun Jadual Waktu Peperiuksaan SPM 2010 (klik) yang dikeluarkan oleh LPM.

  9. boleh saya tanya? ini adakah jadual yang terbaru?

  10. Jadual tersebut adalah pautan terus daripada Laman web Lembaga Peperiksaan KPM.

  11. qtas akaun ssh gler wlaupown aq dh bljaq 2 taun…….nk tau npa aq kta ssh??? coz aq lmbat fhm….smpai lanie aq bwu fhm dokumen………

Content Protected Using Blog Protector Plugin By: Make Money.