KOLEKSI SOALAN PERCUBAAN PRINSIP PERAKAUNAN SPM 2009

KOLEKSI TRIAL 2009 CG NARZUKI ONLINE

PRINSIP PERAKAUNAN (3756)

Jilid 1 yang terdiri daripada set lengkap (K1, K2 dan Skema) soalan-soalan percubaan daripada :

1. Wilayah Persekutuan Putrajaya
2. Perlis
3. Perak
4. Kuala Selangor
5. SMS Machang, Kelantan
6. Kedah
7. Terengganu
8. Kuching

Manakala Jilid 2 mengandungi set lengkap (K1, K2 dan Skema) soalan-soalan percubaan daripada :

1. Negeri Sembilan
2. Kelantan
3. Johor
4. Melaka
5. Pahang
6. MRSM
7. Sabah – SMK Putatan

Semestinya rakan2 guru dan para pelajar sangat2 memerlukan soalan2 percubaan Prinsip Perakaunan 2009 daripada negeri2 lain dengan kadar yang segera kerana peperiksaan SPM sudah hampir. Ianya boleh dianggap sebagai senjata terakhir dalam mempersiapkan diri para pelajar untuk menduduki peperiksaan pada 1 Disember 2009 nanti.

Cg Narzuki Online telah menyiapkan eBook Koleksi Trial 2009 Jilid 1 yang telah sedia untuk diedarkan kepada semua. Manakala eBook Koleksi Trial 2009 Jilid 2 akan disiapkan dan diedarkan sebaik sahaja negeri-negeri tersebut menjalankan peperiksaan percubaan masing-masing.

eBook Koleksi Trial 2009 Cg Narzuki Online yang mengandungi 15 set soalan lengkap (K1, K2 dan Skema) akan berada dalam tangan rakan guru dan pelajar sekalian selewat2nya akhir September 2009 nanti, InsyaAllah.  Setiap set soalan mengandungi lebih kurang 55 mukasurat, jadi secara keseluruhannya Jilid 1 dan Jilid 2 mengandungi lebih kurang 800 muka surat kesemuanya. Di mana ianya terdiri daripada 15 Set Kertas 1, 15 set Kertas 2 dan 15 set Skema Pemarkahan, dan keseluruhannya berjumlah 45 set.

~~~~ Koleksi Trial 2009 Cg Narzuki Online~~~~~~

Jilid 1A (Perlis, Kedah, WP Putrajaya, SMS Machang Kelantan, Times)

Jilid 1B (Terengganu, Perak, Kuala Selangor, Kuching)

Jilid 2A (Negeri 9, Melaka, Kelantan, Johor)

Jilid 2B (MRSM, Pahang, Sabah)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Posted on September 13, 2009, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 103 Comments.

  1. Idea mengabugkan set soalan dalam bentuk kompilasi adalah idea yang terbaik setakat ini. Tahniah.
    Memandangkan Cg Narzuki akan buat dalam bentuk PDF, saya ada satu cadangan.

    Setiap soalan itu ada cikgu tambah hyperlink untuk lompat terus ke skema jawapan berkenaan, dan begitu juga sebaliknya. Kira macam bookmarklah.

    Apa-apapun, kami menunggu.

  2. Sifu2b,

    Terima kasih atas cadangan tersebut, kerana telah membuka satu RUANG ILMU yang baru untuk saya terokai dan kuasai. Rasanya tidak sempat untuk saya menyediakannya dalam masa terdekat ini kerana kekangan masa, maklumlah SPM dah hampir, banyak persedian lain lagi yang perlu dilakukan. Lagipun Koleksi Trial 2009 Jilid 1 sahaja mengandungi 404 muka surat, belum Jilid 2 lagi.

    Apa-apapun, TQ.

  3. Terlebih dahulu saya ucapkan tahniah kerana Cg Narzuki betul2 komited dalam menyediakan bahan yang terbaik utk pelajar dan guru juga.

    Semoga ia dapat memberi manfaat kepada kita semua.

    Terima kasih.

  4. Terima kasih juga saya ucapkan atas sokongan dan kerjasama saudara dalam menjayakan usaha pengumpulan soalan2 percubaan seluruh negeri.

  5. Salam. bagaimana cara untuk membuat bayaran kepada koleksi soalan percubaan SPM 2009.

  6. Sekiranya anda berminat, sila kemukakan permohonan tempahan anda kepada [email protected] dengan menyatakan butir2 berikut :

    Nama :
    Sekolah :
    Alamat email :

  7. cg Narzuki,

    Cg, bleh cg bagi topik yang perlu ditekankan utk trial spm klantan…

  8. Amir,

    Maaf Cg pun tak tahu lagi, esok baru cg tengok soalan tersebut. Walau bagaimanapun, pada pandangan Cg penekanan haruskan diberikan kepada kepada soalan 1 – dokumen, dan topik2 anchor item iaitu :
    1. Penyata Kewangan
    2. Perkongsian
    3. Rekod tak lengkap
    4. Kelab dan persatuan
    5. Akaun kawalan
    Seretusnya topik2 lain yang lama tak keluar dalam SPM, kena tengok analisis soalan tahun2 lepas. Ok itu saja yang dapat Cg bantu.

  9. cikgu narzuki,ada x soalan dari sekolah berasrama penuh?????harap maklum.rima kasih..

  10. Salaam cg, Saya ada masalah tentang pesanan koleksi Trial 2009 Jilid 1 & 2,tidak diterima kerana ada server error. Boleh saya minta hard copy ,Jilid 1 & 2, cg Tolong hantarkan?Maklumkan caj printing ,kos fotostat & pos supaya saya boleh hantar cek atau wang pos kp cg. Saya ada 1 kelas PA Tg 5 yang akan menduduki Pep SPM 2009 di TCS Ipoh. T. kasih. Salam Eid Mubarak!

  11. Chen wei,

    Cg hanya ada satu soalan SBP iaitu daripada SMS Machang Kelantan dalam Koleksi Trial 2009 Cg Narzuki Online.

    Cg Nurlaila,

    Maaf cg, Koleksi tersebut mengandungi lebih kurang 800 muka surat kesemuanya, rasanya tidak terdaya untuk saya cetak kesemuanya untuk jadikan hardcopy. Cadangan saya, jika server sekolah ada masalah, cikgu boleh pergi ke CC untuk muat turunnya.

  12. saya berminat untuk mendapatkan koleksi yang cikgu sediakan. tq

  13. Salaam cg, Saya ada masalah tentang pesanan koleksi Trial 2009 Jilid 1 & 2,tidak diterima kerana ada server error. Boleh saya minta hard copy ,Jilid 1 & 2, cg Tolong hantarkan?Maklumkan caj printing ,kos fotostat & pos supaya saya boleh hantar cek atau wang pos kp cg. . T. kasih. alamat sekolah saya ialah smk ayer tawar
    32400 ayer tawar,
    perak.tel:056722042.

  14. Rohani,

    Sekiranya anda berminat, sila kemukakan permohonan tempahan anda kepada [email protected] dengan menyatakan butir2 berikut :

    Nama :
    Sekolah :
    Alamat email :

    Cikgu Ngu,

    Maaf cg, Koleksi tersebut mengandungi lebih kurang 800 muka surat kesemuanya, rasanya tidak terdaya untuk saya cetak kesemuanya untuk jadikan hardcopy. Cadangan saya, jika server sekolah ada masalah, cikgu boleh pergi ke CC atau mana2 saja yang sesuai untuk muat turunnya.

  15. Berapakah harganya?

  16. Tiada harga ditetapkan, hanya sekadar sumbangan ikhlas daripada cikgu2 atas usaha2 yang telah dilakukan serta kos, masa dan tenaga yang dihabiskan bagi menyediakan kedua2 Jilid tersebut, bagi kemudahan rakan2 guru dan para pelajar sekalian.

  17. bolehkah, cikgu terus upload soalan percubaan dari negeri lain? saya tidak berjaya to mail cikgu.

  18. Tiada apa2 masalah dengan email Cg, cuba sekali lagi.

  19. saya sudah email cikgu.terima kasih.saya amat menghargai usaha cg narzuki dan rakan guru lain.selamat raya.maaf zahir dan batin.

  20. salam….
    saya berminat nak dapatkan jilid 1 dan jilid 2 soalan percubaan.
    terima kasih atas usaha cikgu mengumpulkan soalan-soalan berikut untuk membantu pelajar-pelajar.

    Hanim Aizura Abdul Halim
    SMK. Dato’ Wan Ahmad Rasdi
    34850 Changkat Jering
    Perak
    [email protected]

  21. ckgu..alamat e-mail sya ke skolah???

  22. assalamualaikum..
    cikgu bleh hnta ke e-mail saya jilid 1 dn 2 koleksi percubaan
    sy ucapkn trima kasih kepada cikgu krana mngumpul dn myediakan koleksi ini…

    Amirul Hafiz Bin Rosli
    Sek. Men. Keb. Arau,
    02600 Arau,
    Perlis.

    [email protected]

  23. ckg tlg hantarjilid 1 dan 2 ke e-mail i

    Shalini videhi A/P Rahsi
    Sek.Men/Keb.seri serdang
    4300 seri kembangan
    selangor

    [email protected]

  24. Cgu..tlg hntr jld I n II kpd sy..

    Aishah Zachariah Ali
    Sekolah Agama Menengah Tinggi Tengku Ampuan Jemaah,
    Seksyen 11, Shah Alam
    40000 Selangor

    [email protected]

  25. ckgu, tlg hantarkan jld I & II kpd sye

    Muhamad Hakim b Jasan Ahpandi
    SMK Agama Slim River

    [email protected]

    terima kasih

  26. cikgu, tolong kirim satu set jilid1 dan jilid 2 ke gmail saya. terima kasih

  27. ckgu,

    ni alamat gmail saya

    [email protected]

    tq

  28. saya seorang guru dari Seremban ingin dapatkan satu set soalan percubaan Prinsip perakaunan Jilid 1 & 2 ke email saya. [email protected] Terima kasih

  29. Nama : Chiew Kai Xiang
    Status : PELAJAR
    Sekolah : SMJK NAN HWA
    Alamat email : [email protected]

  30. Salam,

    Saya turut berminat dengan soalan-soala Percubaan SPM 2009 untuk latihan akhir anak-anak didik saya.

    Nama : Taufik Bin Yusof
    Status : Guru
    Sekolah : SMK Seri Lipis, Kuala Lipis, Pahang
    Alamat email : [email protected]

    Terima kasih

  31. salam…
    tahniah, satu usaha yang byk mbantu rakan2 sepejuangan..
    Nama:Ida marlini mohd tahir
    Status: Guru
    Sekolah:smk Pasir Gudang 3
    Alamat email: [email protected]

  32. Aminah abdul Wahab

    Salam. Mohon jasa baik cikgu emailkan koleksi trial 2009 jilid satu dan dua.
    Terima Kasih.

    SMK Gombak Setia
    Jalan Seri Setia
    53100 Gombak
    Selangor.

  33. salam cikgu…soalan Pahang telah sy upload di website sy..bole refer sana

  34. tindakan cikgu mmg bagus…senang utk cikgu2 mendapatkannya

  35. Terima kasih atas makluman tersebut.

    SOALAN PERCUBAAN SPM 2009 NEGERI PAHANG (SEMUA SUBJEK)

  36. MAHASRI A/P LAXMANARAO
    PELAJAR
    S.M.K.K,JOHARI SUNGAI SUMUN PERAK
    [email protected]
    cikgu tolong kiriman soalan percubaan semua negeri ke email saya.tq sir

  37. assalamualaikum,cg
    sy ingin bertanyakan,adakah cg meletakan tarikh tutup untuk kiriman koleksi trial 2009 jilid 1 dan 2 ini?

  38. Waalaikumussalam.

    Tiada tarikh tutup.

  39. salam…
    tahniah, cg narzuki.
    NAMA : RUMAINNO B MAT
    Status: Guru
    Sekolah:SMK BATU 34, PONTIAN
    Alamat email: [email protected]

  40. Noricham bt. Shamsudin

    status : guru

    Sekolah : SMK DATO’ KLANA PUTRA, LENGGENG N.SEMBILAN

  41. Noricham bt. Shamsudin

    SALAM ….

    TAHNIAH DIATAS USAHA YG MURNI MEMBANTU GURU DAN ANAK DIDIK

    NAMA : NORICHAM BT. SHAMSUDIN
    GURU
    SMK DATO’ KLANA PUTRA, LENGGENG, N.SEMBILAN
    [email protected]
    Tolong kirimkan soalan percubaan Jld1 & 2 ke email sy. tk banyak2

  42. ASSALAMUALAIKUM..cikgu tlg hantarkan koleksi soalan percubaan jilid 1 & 2 ke alamat email saya. Terima kasih cikgu!~

    NAMA : NADZIRAH BINTI ABDUL KADIR
    STATUS : PELAJAR
    SEKOLAH : SMK(P) TEMENGGONG IBRAHIM
    ALAMAT EMAIL : [email protected]

  43. assalamualaikum..
    terima kasih cg kerana mmbalas comment sya..
    cikgu, saya ingin koleksi soalan peperiksaan percubaan jilid 1 dan 2..tlong hantarkan ke email saya..
    terima kasih cikgu dan tahniah diatas usaha cikgu ini.

    NAMA : NUR LISA BINTI ABD LATIF
    STATUS : PELAJAR
    SEKOLAH : SMK SEKSYEN 19,SHAH ALAM, SELANGOR
    ALAMAT EMAIL : [email protected]

  44. SALAM,
    Usaha yg dilakukan ckgu sungguh menarik..
    Saya perlukan kedua-dua jilid..
    Terima Kasih.
    NAMA:Nur Rabiatuladawiah Binti Mohd Said
    STATUS:PELAJAR
    SEKOLAH:SMK TUNKU PUTRA,BATU PAHAT,JOHOR
    ALAMAT EMAIL:[email protected]

  45. Salam ……,
    Tahniah atas usaha cg dalam membantu guru dan anak didik.Tolong hantar kedua-dua jilid ke email saya.
    Terima Kasih.
    Nama : Wong Siew Chin
    Status : Guru
    Sekolah : SMK Machang Bubuk, Bukit Mertajam.
    Email : [email protected]

  46. terima kasih atas usaha membantu kami semua,
    soalan2 percubaan ini amat diperlukan,

    Nama : noor shazrina
    Status : pelajar
    Sekolah: SMK Tengku Intan Zaharah, Dungun,Terengganu
    Email: [email protected]

  47. cikgu, tahniah atas terima kasih atas usaha cikgu. nk tanya apa bayaran yang dikenakan untuk ebook soalan percubaan. tq.

  48. Saya hendak Meminta Cikgu Narzuki untuk e-mail saya soalan percubaan SPM prinsip akaun 2009 dan saya juga e-mail anda satu e-mail terima kasih

  49. dan saya nak tanya hendak bayar tak???

  50. Fatimah Mat Saman

    Tahniah kerana anda seorang yang amat dedikasi dalam memartabatkan subjek Prinsip Perakaunan.
    Tolong hantar kedua-dua jilid kepada saya.
    Nama : Fatimah Mat Saman
    Status : Guru
    Sekolah: SMJK Tsung Wah, Kuala Kangsar, Perak.
    E.mail : [email protected]

  51. saya hendak ambil semua soalan prinsip akaun percubaan SPM 2009 terima kasih

    Nama: Aaron Tan Jin Zhong
    Status: Pelajar
    Sekolah: SMK Tanah Putih
    ALAMAT EMAIL: [email protected]

  52. tolong hantar kepada saya terima kasih

  53. saya nak minta salinan soalan percubaan prinsip akaun 2009 daripada cikgu. saya betul2 perlukan soalan tersebut dalam masa yang terdekat. TQ

  54. Salam, minta jasa baik cg utk emailkan kertas percubaan SPM 2009.
    Nama: Mohd Shardat Imat
    Status: Guru
    Sekolah: Smk Kabong Sarawak
    Alamat Email: [email protected]

  55. Cikgu, saya hendak jilid 1 dand jilid 2 juga.

    Nama : Chin Yew Fook
    Status: pelajar
    Sekolah: SMK MAchang Bubuk
    E-mail: [email protected]

    Terima Kasih Cikgu!

  56. Saya berminat mendapt kertas soalan percubaan spm 2009 Prinsip Perakaunan(Jalid 1 dan Jalid 2) untuk memberi latihan kepada anak murid saya. Jadi harap beliau boleh email kepada saya. sekian terima kasih .

    Name: Edwin
    Status : Guru
    Email : [email protected]

  57. Saya berminat mendapatkan kertas soalan percubaan spm 2009 Prinsip Perakaunan(Jilid 1 dan Jilid 2).

    Guru SMK Tg Mahmud 2, Besut, Trg

  58. Saya berminat mendapatkan kertas soalan percubaan spm 2009 Prinsip Perakaunan(Jilid 1 dan Jilid 2). Sekian terima Kasih
    Name : Edwin Lee
    Status : Guru
    Email: [email protected]

  59. saya berminat untuk mendapatkan kertas soalan percubaan SPM 2009 Jilid 1 dan Jilid 2. Saya ucapkan ribuan terima kasih atas daya usaha cikgu
    Nama : Rohayu bt awang
    Status: guru
    Email :[email protected]

  60. Saya berminat dengan koleksi percubaan trial 2009. Tahniah kpd cg marzuki. Semoga Allah memberkati segala usaha baik cg.

    Nama : HADI BIN KAMALDIN
    Status : GURU
    Sekolah :SMK TAMAN TUN AMINAH, SKUDAI, JOHOR
    Email : [email protected]

  61. Saya minat dlm p.perakaunan.

  62. Zakiah Zairani bt Mat Zin

    Saya berminat dengan koleksi percubaan 2009 prinsip perakaunan Jilid 1 & 2. Berbanyak-banyak terima kasih, semoga Allah memberkati segala usaha murni cg. Terima kasih sekali lagi…

    Nama : ZAKIAH ZAIRANI BT MAT ZIN
    Status: GURU
    Sekolah : SMK. KOTA BHARU, KOTA BHARU, KELANTAN
    Email :[email protected]

  63. Saya berminat juga dgn koleksi Jilid 1 Dan Jilid 2.Smoga usaha murni cg Narzuki mendapat balasan dr Allah yg maha Esa

    Nama : ROZAKI ABDULLAH
    Status: GURU
    Sekolah : SMK SG LEMBING, 26200 KUANTAN
    Email :[email protected]

  64. Siti Juliana Jabarullah

    Salam Cikgu…

    Saya berminat untuk mendapatkan koleksi soalan percubaan Spm Prinsip Perakaunan 2009.. Kedua-dua jilid… Moga usaha murni cikgu dirahmati. Amin…

    Nama: Siti Juliana Jabarullah
    Guru di SMA Dato’ Hj Mustafa, Batu Kikir, N.Sembilan.
    Email- [email protected]

  65. TUN YAZLI NURUL AKMAL BT YAACOB

    Saya berminat untuk memiliki set soalan percubaan SPM 2009 dari negeri lain.Sila email pada saya set tersebut.
    Terima kasih.

    Tun Yazli Nurul Akmal Bt Yaacob
    Guru
    SMK(P) Raja Zarina Pelabuhan Klang
    Selangor
    [email protected]

  66. cikgu!!
    saya nak koleksi soalan trial spm bagi semua subject boleh??
    cikgu boleh hantar kat email saya?
    [email protected]

  67. assalamualaikum..
    ckgu,sy nk koleksi soalan percbaan jilid 1&2.

    Nama:Nur Diana
    Status:pelajar
    Sekolah:smk abdullah munshi
    Email:[email protected]

  68. Cikgu, saya nak jilid 1 dan jilid 2. Sila htrn kpd email sy.

    Nama : Elaine Sky
    Status: pelajar
    Sekolah: SMK St Mary
    E-mail: [email protected]

    Terima Kasih Cikgu!!!:)

  69. Hi, i need the PA trial paper from all states to share with my friends in my tuition….I hope I can get it…Thanks a lot….I appreciate very much…

    Nama : Sally Chew Ee Cheen
    Status : PELAJAR
    Sekolah :S.M.K Tunku Besar Tampin N.S
    Alamat email :[email protected]

  70. assalamualaikum,
    cikgu,i really need ur trial collection now bcoz spm is just around the corner
    may god bless u after what u had done

    nama;muhamad farid razali
    status;pelajar
    sekolah;smk air kuning
    alamat e-mel;[email protected]

  71. NAMA ; NIK ZARINA NIK MOHAMAD
    SEKOLAH ; SMK ZAINAB 2
    KOTA BHARU
    STATUS; GURU
    ALAMAT E-MEL; [email protected]

    slm, sy perlukan soalan trial spm jilid 1 & 2
    t kasih atas usaha ckgu

  72. Ckg.
    e-mailkan saye soalan JilidI-II
    sebagai latihan

    E-mail [email protected]

  73. Ckg,

    saya sangat memerlukan kertas percubaan negeri-negeri lain.

    Harap ckg boleh emailkan jilid 1 dan 2 ke email saya .

    terima kasih.

  74. NAMA : AHMAD SHAHRU BIN MOHD NOR
    SEKOLAH MENENGAH SAINS MACHANG
    MACHANG
    STATUS; GURU
    ALAMAT E-MEL: [email protected]

    assalamualaikum. saya menghargai kerja cikgu dalam mengumpulkan set soalan percubaan Prinsip Perakaunan seluruh malaysia. Jika diizinkan saya juga ingin mengambil kesempatan untuk memohon jasa baik cikgu narzuki untuk mendapatkan set soalan trial spm jilid 1 & 2
    t kasih atas usaha ckgu

  75. cikgu mcm ne nk dapatkn buku 2?..tolong cikgu,saye btol2 perlukan nye..

  76. NAMA ; LOK CHEN HAW
    SEKOLAH ; SMJK SIN MIN, KEDAH
    STATUS; PELAJAR
    ALAMAT E-MEL;[email protected]

    slm, sy perlukan soalan trial spm jilid 1 & 2
    t kasih atas usaha ckgu

  77. NAMA: SHOBANA A?P KANASAN
    SEKOLAH:SMK AHMAD,26600 PEKAN, PAHANG
    ALAMAT E-MEL: [email protected]

    saya harap cikgu boleh emailkan soalan-soalan jilid 1 dan jilid 2 ke email saya……terima kasih

  78. NAMA: SHOBANA A/P KANASAN
    SEKOLAH:SMK AHMAD,26600 PEKAN, PAHANG
    ALAMAT E-MEL: [email protected]

    saya harap cikgu boleh emailkan soalan-soalan jilid 1 dan jilid 2 ke email saya……terima kasih

  79. Nur Hidayatul Nabila

    >nama:Nur Hidayatul Nabila
    >sekolah:SMK Seri Bintang Selatan
    >e-mel:[email protected]
    Tolong e-melkan soalan-soalan jilid 1 dan 2 kepada saya. Jasa baik cikgu dihargai..

  80. nama:farhanie bt Suhaini
    sekolah: smk kota damansara
    e-mel: [email protected]

    tlg e-melkn soalan jilid 1 dan 2..
    terima kasih..

  81. Nama : cai yun
    Sekolah : smk aminuddin baki,johor
    Alamat email : [email protected]

    saya ingin dapatkan satu set soalan percubaan Prinsip perakaunan Jilid 1 & 2 berharap cg boleh email kepada saya…terima kasih cg

  82. nama: noorhamizah bt abdul wahab
    sekolah: smk derma
    email: [email protected]

    tolong emailkan soalan jilid 1 dan 2..
    terima kasih ckgu..

  83. salam,

    cikgu mohon untuk dapatkan koleksi kertas percubaan jil 1 dan 2.
    jasa cikgu dihargai.

  84. saya harap cikgu boleh emailkan soalan-soalan jilid 1 dan jilid 2 ke email saya……terima kasih

  85. hani nur aina halim

    aslm
    cikgu,,,tolong emailkan sy soalan akaun jilid1 dan 2,,,
    tima kasih..

    [email protected]

  86. hani nur aina halim

    aslm cikgu,,,

    nama-hani nur aina bt halim
    sek- smk sultanah asma kedah
    [email protected]

    cikgu,,,kalau bleh,,,sy perlukan soalan perc jilid 1 n 2 dr cikgu,,,
    tima kasih,,,,cikgu email kn kt sy ya,,,jsamu dkng(-_-)..

  87. Salam
    Saya amat berminat dgn koleksi Jilid 1 Dan Jilid 2. Minta cikgu emailka kepada saya.Smoga usaha murni cg Narzuki mendapat balasan dr Allah yg maha Esa. Terima Kasih

    Nama : Amir Mohd Yusof
    Status: GURU
    Sekolah : MRSM
    Email :[email protected]

  88. salam

    kenapa saya cuma dapat kertas soalan set 2B sahaja? Harap cikgu dapat emailkan jilid 1 dan jilid 2A. Terima kasih

    muhamad hakim
    smka slim river
    [email protected]

    terima kasih

  89. askum
    cg sy amat berminat utk mendapatkan koleksi soalan percubaan prinsip perakaunan jilid 1&2 utk latihan kpd pelajar. bolehkah cg emaikan kpd sy. somoga usaha cg dirahmati allah. terima kasih

    nama: idayu zawawi
    status: guru
    email: [email protected]

  90. NAMA ; Winnie
    SEKOLAH ; SML bandar Utama Damansara
    STATUS; Pelajar
    ALAMAT E-MEL:[email protected]

    Tolong e-melkan soalan-soalan jilid 1 dan 2 kepada saya. Jasa baik cikgu amat dihargai.Terima kasih.

  91. selamat petang cikgu, sila email jilid 1 & 2 kepada saya. Jasa baik cikgu amat dihargai. Terima kasih.

  92. Cikgu, tolong emailkan koleksi soalan SPM tu kepada saya di [email protected]
    Saya menunggu…

  93. Cikgu, saya sangat berharap untuk mendapat koleksi soalan PRA spm tersebut…

    Nama : Sally Chew Ee Cheen
    Status : PELAJAR
    Sekolah :S.M.K Tunku Besar Tampin N.S
    Alamat email :[email protected]

  94. Nama : Chiew Kai Xiang
    Status : PELAJAR
    Sekolah :S.M.J.K NAN HWA
    Alamat email : [email protected]

  95. Nama : Chiew Kai Xiang
    Status : PELAJAR
    Sekolah :S.M.J.K NAN HWA
    Alamat email : [email protected]

    Saya harap mendapatkan jilid 1 dan 2 percubaan

  96. askum
    cg sy amat berminat utk mendapatkan koleksi soalan percubaan prinsip perakaunan jilid 1&2 . bolehkah cg emaikan kpd sy.terima kasih =)
    nama: nur amirah
    status: pelajar
    email: [email protected]

  97. askum
    cg sy amat berminat utk mendapatkan koleksi soalan percubaan prinsip perakaunan jilid 1&2 . bolehkah cg emaikan kpd sy.terima kasih =)
    nama: nur amirah
    status: pelajar
    sekolah : Sekolah Menengah Kebangsaan Tmn Setiawangsa
    email: [email protected]

  98. hi,cikgu
    cikgu,saya amat berminat untuk mendapat jilid 1dan2.
    cikgu boleh email kepada saya?
    saya berharap cikgu boleh membantu saya.
    terima kasih cikgu,pertolongan cikgu saya amat hargai

  99. maaf cikgu,saya terlupa bagi email saya kepada cikgu.
    email:[email protected]

  100. assalamualaikum..cikgu saya amat berminat dengan soalan2 trail 2009 tu..jadi boleh tak cikgu email kepada saya jilid 1 dan 2…saya berharap cikgu dapat membantu saya..jasa cikgu akan saya kenang..terima kasih
    email: [email protected]

  101. assalamualaikum cikgu..leh tak e-mail n pd sye soalan2 tu..jilid i n ii

  102. Kepada sesiapa yang ingin mendapatkan Koleksi Trial 2009 Cg Narzuki Online, sila ke SINI.

Content Protected Using Blog Protector Plugin By: Make Money.